Bästa Call of Duty-spelet

Det finns i dagsläget 11 titlar i Call of Duty-serien och naturligtvis är vissa bättre än andra. I vanlig ordning när det handlar om att ranka saker så är det högst subjektivt och det jag tycker är bäst stämmer inte nödvändigtvis med vad andra tycker är bäst. Jag har i alla fall bestämt mig för att prata lite om vilka som är de bästa CoD-spelen.

Oavsett vad man tycker om spelserien så kan man inte neka till vilken inverkan den haft på spelvärlden. Människor köpte konsoler för att enbart spela CoD. Tittar man på bäst sålda TV-spel genom tiderna så har CoD flera av sina titlar med på dessa listor. Call of Duty – Black Ops har sålt för över $1.5 miljarder och när de släpptes så blev det världens mest sålda TV-spel någonsin. Modern Warfare och Modern Warfare 2 sålde båda för ungefär $700 miljoner var.

På tredje plats tycker jag att Call of Duty 2 platsar. När det släpptes till Xbox 360 så var det det snyggaste konsolspelet någonsin. Dessutom så håller dess multiplayer än idag, även om det säkert är svårt att hitta games då alla spelar de nyare spelen.

På andraplats sätter jag Call of Duty. Det är ett av tidernas högst prisade FPS-spel någonsin. Det fick flera utmärkelser för årets spel. Man kan också säga att spelet satte agendan för framtida FPS-spel i samma genre. Det är svårt att beskriva i ord hur bra det här spelet är och för de som skulle prova på det nu är det säkert inte så imponerande. Men vi får tänka oss tillbaka 10 år i tiden och föreställa oss hur otroligt banbrytande och fenomenalt det var på den tiden.

På förstaplatsen lägger jag Call of Duty 4: Modern Warfare. Cod 4:MW gjorde succé när det släpptes och det ar många som köpte nya TV-spelskonsoler enbart för spelets skull. Även om populariteten har minskat online nuförtiden så spelas det fortfarande mycket. Det var också kul och häftigt att få en lite modernare touch på spelet. Call of Duty 4 är inte bara det bästa CoD-spelet, utan det är också ett av de bästa spelen någonsin.

Jag hittade en annan sida som gjort en top 10-lista och det verkar som att de höll med oss om top 3. De inspirerade också lite till motiveringarna.