Bonus Maps

Bonus Maps är något som funnits med länge. Vi såg det exempelvis redan år 2006 i Call of Duty 2 där man kunde adda ned sin Bonus Map Pack. Det var helt gratis och det fanns två olika maps till en början. Den ena var Vossenack och den andra var Wallendar. Nu många år senare kan du fortfarande ladda ned maps. 

callofduty_lightbosman

Idag finns det både maps som är gratis och maps som man måste betala för. Men det kan vara väl värt det. Här tar vi upp några av våra favorit-maps:

Hangar till Call of Duty: World at War

Hangar är en multiplayer map till Call of Duty: World at War. Den är väldigt öppen vilket gör det riktigt roligt att spela. Precis som man kan ana utifrån namnet så utspelar sig detta vid en lufthangar.

Bootleg till Call of Duty: Modern Warfare 3

Bootleg är en map till Call of Duty: Modern Warfare 3. Du kan spela det i Multiplayer och i Spec Ops Survival. Det hela utspelar sig i Thailand, närmare bestämt Bangkok. Det här är en väldigt stor map med en massa långa och trånga passager. Det krävs ett typiskt skillset för att vara bra i den här miljön.

Green Run till Call of Duty: Black ops II

Detta är den beryktade tolfte Zombie-mapen. Det finns fem olika avdelningar i Green Run. Du har Bus Depot, Diner, Farm. Power Plant och Town. Gillar du tidigare Zombie-maps måste du prova Green Run.

Terrace till Call of Duty: Advanced Warfare

Terrace är en multiplayer map som utspelar sig på Santorini, en grekisk ö. Denna map är byggd på flera nivåer. Den högsta nivån ligger på norra änden och den lägsta på södra änden. I mitten av mapen ligger en restaurang som man kan nå på flera olika sätt. Det finns ett riktigt schysst sniper-läge som man kan inta i Terrace. En av våra favorit-maps genom alla Call of Duty-spel.