Pre-Order Bonuses

Den som är sugen på att lägga en massa extra pengar på sitt spelande har alla möjligheter att göra det och få schyssta grejer. Det är inte fruktansvärt dyrt så vi på callofduty.se tycker allt att man kan kosta på sig och köpa till alla grymma saker eller delta i dessa promos som är knutna till Call of Duty. 

callof-dutyimageEtt riktigt bra screen shot

Dessa promotions är inte nödvändigtvis aktuella just nu, men eftersom de är återkommande har vi tagit med dem. Det är alltså en fråga om löpande promotions som kommer och går. Det gäller att hålla sig framme helt enkelt och själv ha koll på vad för nya grejer man kan få om man är framme i rätt tid med plånboken. Här går vi igenom några populära Pre-Order Bonuses som Call of Duty-serien brukar köra med:

Day Zero

Det här är en riktigt spännande promotion som de kallar för The Day Zero Promotion. Jag tror inte något superfan har missat det här. Via The Day Zero Promotion får man access till nya Call of Duty 24 timmar innan det släpps. Ett måste för alla hardcore fans.

Bullet brass Exoskeleton och Buller Brass M1 Quantum

Om du höll dig framme och gjorde en pre-order av Call of Duty: AW så skulle du fått AK-12G Assault Rifle och Crossbow-B2 på köpet. Sedan har vi också specialvarianterna som du kan köpa till Call of Duty: AW. Dessa är Bullet brass Exoskeleton och Buller Brass M1 Quantum.

Bullet brass Exoskeleton är ett supercoolt vapen för den som är lite fåfäng. Det här tillägget ger dig ett unikt utseende på ditt vapen. Särskilt uppskattat när man spelar multiplayer. Räkna med att du får frågan om hur du skaffat det.

Buller Brass M1 Quantum är ett annat sätt att utmärka sig. Du kommer sticka ut med detta och är ett måste för den som gillar skryt.