Populära Call of Duty streamers

Call of Duty är en spelserie som har vuxit stadigt sen det första spelet släpptes 2003. Idag har spelserien flera miljoner spelare världen över där en majoritet spelar med flera spelare (multiplayer). Många spelar för skojs skull med sina vänner medans andra spelar för att vinna tävlingar och turneringar.

Twitch är hemsidan för dig som gillar att titta på spel. Med flera miljoner dagliga tittare är det med marginal den största av sitt slag. Den växande e-sportsscenen har fört med sig en del streamers som spelar Call of duty på hög nivå. Proffsspelare och nöjesspelare i en salig blandning

Tepee och Karma

Tyler Polchow eller Tepee som han också kallas på Twitch är en före detta proffsspelare inom CoD:Esports. Han är den som har flest antal vinster i online/lan turneringar i professionell Call of Duty. Idag är han tränare till laget Optic Gaming CoD och streamar dagligen på sin personliga Twitchkanal.

Även Damon “Karma” Barlow är ett ungt proffs inom Call of duty som även agerar inhoppare för laget Optic Gaming med jämna mellanrum. Han har flera turneringar under sitt bälte sedan han började spela på proffsnivå 2011. Idag är han en stor streamer på Twitch med tusentals följare som ser på hans kanal dagligen.

Ms_Vixen och Swagg

En av de största kvinnliga profilerna på Twitch är även ett stort fan av olika skjutspel. Lanai “Ms Vixen” Gara har spelat de flesta skjutspel men hennes favorit är Call of Duty. Detta är en kvinna med stor tävlingsinstinkt och karisma, något som lockar tusentals tittare till hennes dagliga streams.

Kris även känd som Swagg är en spelare som spelar för skojs skull. Han är inte med i något lag och spelar inte på en hög nivå. Hans stream har en avslappnad atmosfär där du snabbt känner sig välkommen. Utöver detta är han även väldigt tålmodig och förklarar gärna saker för eventuella nya spelare.